Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
07 Aralık 2015 11:10

Başbakan Şerif, '1 Kasım gecesi uyuyamadım'

Pakistan'ın Pencap Eyaleti Başbakanı Şahbaz Şerif, Türkiye'de seçimlerin yapıldığı 1 Kasım gecesi heyecandan uyuyamadığını belirtti.

Başbakan Şerif, '1 Kasım gecesi uyuyamadım'
1 Kasım seçimleri, pakistan başbakanı, şerif,

Türkiye'de seçimlerin yapıldığı 1 Kasım gecesi heyecandan uyuyamadığını belirten Pakistan'ın Pencap Eyaleti Başbakanı Şahbaz Şerif, “Kadir Topbaş'tan AK Parti'nin kazandığını öğrenince rahatça uyuyabildim” dedi.
Şerif, “Türkiye'nin yoluna istikrarla devam etmesine çok sevindik. Seçim akşamı Başkan Kadir Topbaş'ı arayıp, seçim sonuçlarını sordum. Gece 3' kadar sonuçların açıklanmasını bekledim. Daha sonra sayın Topbaş'tan AK Parti'nin kazandığını öğrenince rahatça uyuyabildim” diye konuştu. Türkiye'nin desteğiyle ulaşım anlamında çok önemli yol kat ettiklerini anlatan Şerif, “Türkiye ve Pakistan halklarının kardeşliği, iki ülke arasındaki ticari işbirliğine de yansıyor. Böyle önemli gelişmeler mutluluk verici” şeklinde konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...