Tgrt Haber
22 Haziran 2018 10:46 - Güncelleme : 21 Aralık 2022 14:52

Deniz Yavuzyılmaz kimdir?

Deniz Yavuzyılmaz kimdir? Deniz Yavuzyılmaz kaç yılında hangi ilde doğdu, hangi okullarda okudu?

Deniz Yavuzyılmaz kimdir?
Deniz Yavuzyılmaz, Deniz Yavuzyılmaz kimdir, Deniz Yavuzyılmaz hakkında,2018 genel seçimleri, Cumhuriyet Halk Partisi 2018 Genel Seçimi milletvekili adayları, Cumhuriyet Halk Partisi 27. dönem milletvekili adayı

Deniz Yavuzyılmaz 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi Zonguldak Bölgesi,2'nci sıradan millet vekili adayıdır.

Deniz Yavuzyılmaz 1979 Zonguldak doğumlu. İlk, orta ve lise öğrenimini Zonguldak’ta yaptı. Anadolu Lisesi’nden sonra Yıldız Teknik Üniversitesi Elektrik Mühendisliği Bölümünü bitirdi.Yavuzyılmaz iyi derece İngilizce, Almanca ve Fransızca biliyor. Yavuzyılmaz bir süre serbest piyasada çalıştıktan sonra 2007 yılında Ankara’da “Dole Elektrik” adıyla kendi şirketini kurdu.Deniz Yavuzyılmaz Avrupa Sosyal Politikalar Araştırma Enstitüsü Yönetim Kurulu Üyeliği, Sosyal Demokrasi Derneği yöneticiliği, Uluslararası Af Örgütü üyeliği yanında aynı zamanda AKUT gönüllüsü olarak da görev yapıyor.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Türk 14 Şubat 2023 20:01

Trabzonludur Zonguldaklı değil

Sonraki Haber Yükleniyor...