Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
20 Haziran 2018 11:20 - Güncelleme : 21 Aralık 2022 14:53

Fevzi Taşdemir kimdir?

Fevzi Taşdemir kimdir? Fevzi Taşdemir kaç yılında hangi ilde doğdu, hangi okullarda okudu?

Fevzi Taşdemir kimdir?
Fevzi Taşdemir, Fevzi Taşdemir kimdir, Fevzi Taşdemir hakkında,2018 genel seçimleri, Adalet ve Kalkınma Partisi 2018 Genel Seçimi milletvekili adayları, Adalet ve Kalkınma Partisi 27. dönem milletvekili adayı

Fevzi Taşdemir 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi Bitlis Bölgesi,3'nci sıradan millet vekili adayıdır.

1962 Bitlis'in Tatvan doğan Fevzi Taşdemir, ilk ve ortaöğretimini Tatvan'da, lise öğrenimi ise Ankara'da tamamladı. Yüksek öğrenimimi Erzurum Atatürk Üniversitesi Fen Fakültesi, Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi, Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Fen Bilimler Yüksek Lisans, yabancı dil öğrenimimi Devlet Lisans Okulu'nda tamamladı. 37 yıldır kamuda çalışan Taşdemir, Meteoroloji Genel Müdürlüğü teknik uzman ve idareci, Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi'nde öğretim görevlisi Tatvan ve Bitlis meslek yüksekokul müdürlükleri, yüksekokul yönetim kurulu başkanlıkları ve üniversite senato üyeliği, Enerji ve Tabii Bakanlığın'da müşavir olarak görev yaptı. Evli ve 3 çocuk babası olan Taşdemir, eyi derecede İngilizce bilmektedir.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...