Tgrt Haber
20 Haziran 2018 11:30 - Güncelleme : 21 Aralık 2022 14:50

Mehmet Ali Cevheri kimdir?

Mehmet Ali Cevheri kimdir? Mehmet Ali Cevheri kaç yılında hangi ilde doğdu, hangi okullarda okudu?

Mehmet Ali Cevheri kimdir?
Mehmet Ali Cevheri, Mehmet Ali Cevheri kimdir, Mehmet Ali Cevheri hakkında,2018 genel seçimleri, Adalet ve Kalkınma Partisi 2018 Genel Seçimi milletvekili adayları, Adalet ve Kalkınma Partisi 27. dönem milletvekili adayı

Mehmet Ali Cevheri 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi Şanlıurfa Bölgesi,5'nci sıradan millet vekili adayıdır.

Şanlıurfa'da doğdu. Öğretim Görevlisi, Mali Müşavir, Bağımsız Denetçi; Uludağ Üniversitesi Maliye Bölümünü bitirdi. Harran Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İktisat Anabilim Dalında yüksek lisans yaptı. Harran Üniversitesi Hilvan Meslek Yüksek Okulu Kurucu Müdürlüğü, Harran Üniversitesi Genel Sekreter Yardımcılığı, Kâhta Meslek Yüksek Okulu Kurucu Müdürlüğü ve Muhasebe Bölüm Başkanlığı, Akademik Dayanışma Vakfı Üyeliği, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyeliği ve Tacikistan Dostluk Grubu Başkanlığı görevlerini yürütmektedir. Orta düzeyde İngilizce bilen Cevheri, evli ve 3 çocuk babasıdır.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...