Tgrt Haber
20 Haziran 2018 11:27 - Güncelleme : 21 Aralık 2022 14:50

Seval Başkesen kimdir?

Seval Başkesen kimdir? Seval Başkesen kaç yılında hangi ilde doğdu, hangi okullarda okudu?

Seval Başkesen kimdir?
Seval Başkesen, Seval Başkesen kimdir, Seval Başkesen hakkında,2018 genel seçimleri, Milliyetçi Hareket Partisi 2018 Genel Seçimi milletvekili adayları, Milliyetçi Hareket Partisi 27. dönem milletvekili adayı

Seval Başkesen 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi Manisa Bölgesi,6'nci sıradan millet vekili adayıdır.

19 Ocak 1976 yılında İstanbul doğdu. 1989 yılında anne babası emekli olunca Manisa'ya yerleşti. Babasının işi dolayısıyla İstanbul, Çorum, Amasya ve Merzifonda ikamet etmiş ve İlköğrenimini tamamlamış, Ortaokul ve liseyi Manisa'da tamamlamış. Eskişehir Anadolu Üniversitesi Halkla İlişkiler Fakültesi Önlisans ve Eskişehir Anadolu Üniversitesi, İktisat Fakültesi Lisans Bölümlerinden mezunudur. Milli Eğitim Bakanlığına bağlı okullarda, Milli Eğitim bağlı ve özel eğitim kurumlarında ücretli İngilizce öğretmeni olarak 13 yıl boyunca görev yaptı. Başkesen, evli ve üç çocuk annesidir.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...