Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
27 Kasım 2015 03:24

'Özür dilemeyeceğiz' açıklamasından sonra Putin'den cevap

Putin, Rus uçağının düşürülmesiyle ilgili, Türkiye'nin özür dilemeyeceğini bildirdiğini hatırlatarak "Ne yapalım bu Türkiye'nin seçimi' dedi

'Özür dilemeyeceğiz' açıklamasından sonra Putin'den cevap
putin, erdoğan

Putin, Türk sınırını ihlal eden Rus uçağının düşürüldüğü bölgede, hava saldırılarının şiddetlendiğine işaret ederek, o bölgede Türkmenlerin değil, Rusya'dan giderek terör örgütlerine katılan savaşçılar olduğunu iddia etti.

Putin, uçakları düşürülene kadar Suriye'de hava savunma sistemleri olmadığını dile getirerek, "Müttefiğimiz saydığımız taraftan böyle bir darbe alacağımız aklımızın ucundan bile geçmedi. Türkiye'yi dost bir ülke olarak gördük ve böyle bir hamle beklemedik. Bu nedenle bu saldırıyı ihanet olarak görüyoruz" dedi.

NE YAPALIM BU TÜRKLERİN SEÇİMİ

Türkiye ile son 10 yılda elde edilen yüksek ilşkilerin bozulmasının üzücü olduğunu vurgulayan Putin, "Özür bile dilemeyeceklerini söylediler. Ne yapalım bu Türkiye'nin seçimi" diye konuştu. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...