Tgrt Haber
18 Nisan 2014 20:09

Şantajla ölüme sürükleyen kişi Türk çıktı

Sosyal medya üzerinden şantaja maruz kalıp canına kıyan 15 yaşındaki Kanadalı Amanda Todd davasında Hollanda'da Türk asıllı Hollanda vatandaşı Aydın Ç.'nin tutuklandığı duyuruldu.

Şantajla ölüme sürükleyen kişi Türk çıktı
Şantajla ölüme sürükleyen, Türk çıktı!, Aydın,Youtube,Facebook,Hollanda,

Amanda Michelle Todd, Youtube'dan gönderdiği videonun ardından canına kıymıştı. Genç kız, canına kıymadan önce YouTube üzerinden yayınladığı videosunda, canına kıyma nedeninin, Facebook üzerinden yaşadığı istismar, çıplak resimlerinin Internet üzerinde paylaşılması, kendi kendisine zarar verme ve çevresinden gördüğü dışlanma olduğunu anlatmıştı. Bir buçuk yıl önce yaşanan olayda Amanda Todd canına kıymadan önce Youtube’a yüklediği bir videoda, webcam önünde soyunmaya zorlanarak nasıl şantaja uğradığını anlatmıştı. Video boyunca konuşmayan, sadece ellerindeki kağıtlara yazdığı metinleri gösteren Todd, nasıl şantaj yapıldığını, kendisine nasıl fiziksel ve duygusal olarak saldırıldığını ifade etmeye çalışmıştı. Genç kız, bir adamın, göğüslerini gösterdiği fotoğraflarını internet üzerinden dağıttığını anlatmıştı. Todd'un ölümü sosyal medya üzerinden yapılan zorbalıkları da tartışmaya açmıştı. Olayla ilgili Hollanda vatandaşı olan Türk asıllı Aydın Ç.'nin tutuklandığı duyuruldu. Şüphelinin avukatı adamı “Son bir kaç senedir parklarda karavanlarda yaşayan ve karısı ve çocuğu olmayan yalnızı biri olarak tanımladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...