Tgrt Haber
24 Nisan 2014 23:34

Timoşenko Kongre üyeleriyle buluştu

Ukrayna Cumhurbaşkanı adayı ve Batkivşçina Partisi lideri Yuliya Timoşenko ABD Kongre üyeleriyle Ukrayna'daki durumu değerlendirdi.

Timoşenko Kongre üyeleriyle buluştu
timoşenko, ukrayna, ukrayna rusya, abd, ukrayna abd, timoşenko ukrayna,

Ukrayna Cumhurbaşkanı adayı ve Batkivşçina Partisi lideri Yuliya Timoşenko’nun, ABD’ye heyetiyle beraber gerçekleştirdiği ziyaret çerçevesinde ABD Kongre üyeleriyle yaptığı görüşmenin ana konuları, Ukrayna’nın mevcut durumu ve stratejik ortaklık konuları oldu. Açıklamayı çarşamba günü Batkivşçina’nın Basın idaresi yaptı. Timoşenko “Şu an stratejik ortağımız olan ülkenin yardımına çok ihtiyacımız var” dedi. Kongre’nin Temsilciler Meclisi Dış İlişkiler Komitesi Başkanı Adam Roys başkanlığındaki Amerikan milletvekilleri ise “Demokrasi ve özgürlük sürecinde Ukrayna halkını destekleme” sözü verdi. Demokrat milletvekili Eliot Angel, Timoşenko’yu ABD’ye davet etti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...