Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
22 Temmuz 2014 20:20

Üç Amerikan havayolu şirketi, İsrail'e uçuşları durdurdu

Dünyanın en büyük hava yolu şirketi Delta, tüm İsrail uçuşlarını iptal ettiğini duyurdu. Delta, kararı güvenlik nedeniyle aldığını açıkladı.

Üç Amerikan havayolu şirketi, İsrail'e uçuşları durdurdu
İsrail'e büyük darbe, Delta Hava Yolları askıya aldı!, ABD,Paris,İsrail,Tel Aviv,

Delta hava yolu şirketinden sonra iki büyük ABD hava yolu şirketi daha İsrail'e uçuşlarını durdurdu... İsrail polisi ise Gazze'den ateşlenen bir roketin havaalanı yakınlarındaki bir eve isabet ettiğini ve bir kadının hafif şekilde yaralandığını duyurdu. Bunun üzerine New York JFK Havaalanı'ndan, Tel Aviv'e havalanan Delta uçağı, Paris'e yönlendirildi. Beyaz Saray ise konuyla ilgili havayolu şirketlerine herhangi bir talimat göndermediklerini açıkladı. Havayolu şirketleri, Malezya uçağının Ukrayna üzerinden geçerken vurulması sebebiyle, çatışma bölgeleri üzerindeki uçuşlar konusunda yolcuların daha hassas olduğunu belirtiyor. Söz konusu uçaktaki 298 kişi hayatını kaybetmişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...