Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
15 Ağustos 2014 10:03

Karısı Robin Williams hakkındaki o gerçeği açıkladı

Hayatını kaybeden Oscar ödüllü oyuncu Robin Williams'ın karısı Susan Schneider, eşinin parkinson hastası olduğunu söyledi.

Karısı Robin Williams hakkındaki o gerçeği açıkladı
robin williams, Robin Williams'ın karısı, Susan Schneider, parkinson hastası,

Schneider, yaptığı açıklamada, "Robin'in, henüz kamuoyuna duyurmadığı parkinson hastalığının erken evresiyle, endişe ve depresyonla mücadele ederken cesur davrandığını" belirtti. Susan Schneider, Robin Williams'a parkinson teşhisinin ne zaman konulduğu ve ünlü oyuncudaki semptomları konusunda bilgi vermedi.  Ölü Ozanlar Derneği ve Can Dostum filmleri ile Türkiye'de ve dünyada geniş hayran kitlesi edinen 63 yaşındaki Oscar ödüllü ünlü oyuncu Robin Williams, hafta başında Kuzey California'daki evinde ölü bulunmuştu. Willams'ın ölümüne ilişkin soruşturmayı yürüten Marin Bölgesi Polis Şefliğinden Teğmen Keith Body, topladıkları tüm kanıtların ünlü oyuncunun kendisini kemerle asarak canına kıydığınıi gösterdiğini açıklamıştı. Beynin alt kısımlarındaki gri cevher çekirdeklerinin bozukluğuna bağlı bir sinir sistemi hastalığı olan parkinsona yakalanan ünlüler arasında, aktör Michael J. Fox, pop yıldızı Linda Ronstadt, boksör Muhammed Ali ve Papa 2. Jean Paul bulunuyor.  Dünyada 6 milyon kişinin parkinson hastası olduğu biliniyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...