Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
16 Eylül 2014 18:52

Pakistanlı eski bakanı, vatandaşlar uçağa bindirmedi

Pakistan'da eski bir bakan ve yanındaki bir başka siyasetçi, yetişmeleri için iki saat boyunca bekletilen uçağın öfkeli yolcuları tarafından uçağa bindirilmedi.

Pakistanlı eski bakanı, vatandaşlar uçağa bindirmedi
pakistan, bakan, vatandaş, uçak,

BBC'nin haberine göre, dün gece Karaçi-İslamabad seferini yapan Pakistan Uluslararası Havayolları'na ait uçağın yolcuları, eski İçişleri Bakanı Rahman Malik ve iktidardaki PML-N partisinin üyesi Rameş Kumar Vankwani'nin sefere yetişebilmeleri için iki saat bekletildi. Malik ve Vankwani'nin geç kalma nedenleri bilinmezken,  öfkeli yolcular siyasetçilerin uçağı binmesini engelledi. Olaya ait görüntülerde, Malik'in yolcular tarafından "Kendinizden utanmalısınız" haykırışlarıyla karşılandığı, bir kişinin "68 yıldır bunu çekiyoruz. Bir 68 yıl daha mı çekeceğiz?" dediği duyuluyor. Pakistan Uluslararası Havayolları'nın seferi siyasetçiler olmadan yapılırken, Pakistan'da sosyal medyada paylaşılan görüntüler, ülkede "VIP kültürü" konusundaki tartışmayı alevlendirdi. Yolcuların davranışı sosyal medyada övgüyle karşılandı. Pakistan Uluslararası Havayolları, Dawn gazetesinde yayınlanan açıklamasında, uçağın teknik bir nedenle 90 dakika rötar yaptığını ve rötardan yolcuların mesajla haberdar edildiğini bildirdi. Pakistan Başbakanı Navaz Şerif'in bir yardımcısı da uçağın 90 dakikalık bu süreye ilaveten 25 dakika da Malik için bekletildiğini söyledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...