Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
21 Ekim 2014 16:21

Böylesi görülmedi! Bacadan çıkana inanamayacaksınız

California'da yaşanan olayda bir adam itfaiyeyi “evimin bacasında bir kadın var” yardımıyla aradı. Sıradışı olayda kadının adama aşık olduğu için bacadan evine girmek istediği anlaşıldı.

Böylesi görülmedi! Bacadan çıkana inanamayacaksınız
california,baca,kadın,

Genoveva Nunez-Figueroa isimli 30 yaşındaki Amerikalı kadın internetten tanıştığı ve online olarak görüştüğü bir adamı saplantı haline getirince adamın evine girmek için her yolu düşündü. Sonunda çareyi bacadan eve sızmakta buldu. Ancak her şey beklediği gibi gitmedi. Genç kadın bacada sıkışıp kaldı. Durum böyle olunca ev sahibi itfaiyeyi arayıp yardım istedi. Uzun bir uğraş sonucunda kadın bacadan güçlükle çıkarıldı. Bunun için çeşitli delici aletler, kadının bacadan kayması için bulaşık deterjanı gibi sıvı ürünler bile kullanıldı.
İsminin Lawrence olduğu örenilen 28 yaşındaki ev sahibi adamsa bunun kadının evine girmek için ilk girişimi olmadığını daha önce de onu çatıda yakaladığını söyledi. Genç kadın şimdi izinsiz mülke girme suçundan yargılanacak. 

Böylesi görülmedi! Bacadan çıkana inanamayacaksınız

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...