Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
25 Ekim 2014 09:47

ABD'de okulda silahlı saldırı

ABD'nin Washington Eyaleti'ndeki silahlı saldırıda ateş açan öğrenci ve diğer bir öğrencinin öldüğü, 4 öğrencinin ise ağır yaralandığı kaydedildi.

ABD'de okulda silahlı saldırı
abd, okula saldırı, silahlı saldırı,

ABD'nin Washington Eyaleti'ndeki silahlı saldırıda ateş açan öğrenci ve diğer bir öğrencinin öldüğü, 4 öğrencinin ise ağır yaralandığı kaydedildi. Marysville polisinden yapılan açıklamada, Seattle kentinin kuzeyinde bulunan Marysville-Pilchuck Lisesi'ndeki silahlı saldırıyı Jaylen Fryberg adlı öğrencinin gerçekleştirdiği bildirildi. Okulun kafeteryasına tabancayla giren öğrencinin kafeteryadaki beş öğrenciye kafalarına hedef alarak ateş ettiği ardından da canına kıydığı belirtildi. Yaralananlardan bir kız öğrencinin hayatını kaybettiği diğer dördünün durumlarının ise ağır olduğu kaydedildi. Fryberg'in öğrencilere ateş etmeden önce hiçbir şey söylemediği belirtilirken, saldırıyı niye gerçekleştirdiğine ilişkin açıklama yapılmadı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...