Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
20 Kasım 2014 19:34

Angelina Jolie'den oyunculuğu bırakma kararı

Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komisyonu İyi Niyet Elçisi ve Dünyaca ünlünü sinema oyuncusu Angelina Jolie, oyunculuğu çok yakın bir zamanda bırakacağını açıkladı.

Angelina Jolie'den oyunculuğu bırakma kararı
Angelina Jolie, karar, sinema,

Yönetmenliğini yaptığı ''Unbroken'' filmi hakkında ''Du Jour'' dergisine röportaj veren ünlü oyuncu, bundan sonraki kariyerine yönetmen olarak devam etmek istediğini belirtti.Sinema dünyasındaki planının kesinlikle kamera arkası olduğunu ifade eden Jolie, ''Bir oyuncu olarak hiçbir zaman rahat olmadım. İlgi merkezi olmayı ve kamera önünde bulunmayı sevmiyorum. Bundan sonrası için yönetmenliğe ağırlık vermek istiyorum'' dedi.Angelina Jolie‘nin yönetmenliğini yaptığı ve Louis Zamperini adlı Amerikalı uzun mesafe koşucusunun inanılmaz hayat öyküsünün anlatıldığı ''Unbroken'' filminin başrollerinde, Jack O’Connel, Domnhall Gleeson, Garret Hedlund yer alıyor.  Film, 26 Aralık'ta izleyiciyle buluşacak.Yönetmenlik kariyerine 2007 yapımı ''A Place in Time'' isimli belgesel ile adım atan ABD'li oyuncu, yönetmenliğini yaptığı ve eşi Brad Pitt ile beraber rol aldığı ''By The Sea'' filmin çekimlerini, kısa süre önce tamamladı. Filmin, gelecek yıl vizyona girmesi bekleniyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...