Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
24 Kasım 2014 14:27

Onların 34 çocuğu var, hepsi çok fazla özel

ABD'de Jeane-Paul Briggser çiftinin beş çocukları var. 30 senedir evli çift, dünyanın çeşitli yerlerinden 29 çocuğu da evlatlık aldı. Jeane, yeni evlatlıklarla aileyi daha da genişletmeyi planlıyor.

Onların 34 çocuğu var, hepsi çok fazla özel
abd, Briggser ailesi, çocuk yuvası, evlatlık,

Briggser ailesi, West Virginia'daki evlerini adeta çocuk yuvasına çevirdi. Ailenin evlatlık aldığı çocukların çoğu hasta ya da sakat olduğu için özellikle seçilmiş. 58 yaşındaki kadın, “Anneliği seviyorum. Bu benim işim oldu. Çocuklarıma 'Siz benim soluduğum hava gibisiniz. Nefes almak için size ihtiyacım var' diyorum” şeklinde konuştu. Evlatlık alınan çocuklar arasında kanser, çocuk felci hastalarıyla otistler, böbrek hastaları ve bacağı sakat olanlar da var. Bunların çoğu zamanla hastalıklardan kurtulmuş. Ailenin sadece gıda masrafları yıllık 52.000 dolar civarında. Aileye yardımseverlerden maddi destek de geliyor. Aile, 465 metrekarelik 9 odalı evlerini de büyütmeyi planlıyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...