Tgrt Haber
30 Ocak 2015 16:39

Nasrallah, 'Operasyon İsrail'e mesajdır'

Hizbullah lideri Hasan Nasrallah, iki İsrail askerinin öldürüldüğü saldırıyla ilgili 'Bu İsrail'e bir mesajdır' dedi.

Nasrallah, 'Operasyon İsrail'e mesajdır'
hizbullah, nasrallah, israil, mesaj,

Hizbullah lideri Hasan Nasrallah, iki İsrail askerinin öldürüldüğü saldırıyla ilgili "Tüm bölge Hizbullah’ı bekliyordu. Bizi sona götürse bile İsrail kesinlikle hesap vermeliydi. Bu onlara bir mesajdır " dedi.
Nasrallah, Hizbullah'ın iki İsrail askerini öldürdüğü saldırıdan sonra yaptığı ilk konuşmada, "Tüm bölge Hizbullah’ı bekliyordu. Bizde toplantılar görüşmeler yapıyorduk. Fakat ilk andan itibaren asla tartışmayacağımız bir şey vardı. İsrail kesinlikle bu saldırının hesabını vermeliydi. Sonu ne olursa olsun. Operasyonun yerini belirledik, saatini belirledik ve sonucun en kötüsüne hazır olduk ve operasyonu gerçekleştirdik. Bu İsrail'e bir mesajdır, İsrail'e mesajımız şudur; Bir daha gücümüzü denemeyin" ifadelerini kullandı.
Nasrallah Kuneytra'da altı mensubunun öldürüldüğü İsrail saldırısyla ilgili de "Suriye topraklarındaki şehitlerimizle gurur duyuyoruz. Bizim tavrımız son derece nettir" dedi.
''BUNDAN SONRA BİRİNE BİR ŞEY OLURSA İSRAİL SORUMLUDUR''
Nasrallah: "Bundan böyle Hizbullah'ın kadrosundan veya gençlerinden herhangi birine suikast düzenlenirse bunun sorumluluğu İsrail'e aittir. Bu durumda uygun şekilde karşılık verme hakkına sahip oluruz" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...