Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
30 Ocak 2015 17:20

Novosibirskli şarkıcı Maşani'den Putin'e şarkı

Novosibirskli şarkıcı Maşani, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'e yazdığı Benim Putin'im isimli şarkıyla ilan-ı aşk etti.

Novosibirskli şarkıcı Maşani'den Putin'e şarkı
rus, şarkı,

Novosibirskli şarkıcı Maşani, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in rüzgara karşı nasıl geldiğini anlatan "Moy Putin" (Benim Putin'im) adlı klibini yayınladı. Şarkıcının Putin'e ilan-ı aşk ettiği şarkı, ülkede büyük beğeni topladı.  Klipte Maşani iki farklı elbise ile seyircilerin karşısına çıkıyor. İlk olarak Rusya bayrağının renklerinde bir elbise içerisinde bahçede şarkı söyleyen Maşani, daha sonra Ukrayna bayrağının renkleri olan mavi-sarı elbisesiyle duvarların arasında gözüküyor. İki gün önce yayınlanan klibi daha şimdiden 700 bine yakın kişi tarafından izlemiş durumda.

Şarkıda şu sözler yer alıyor:

"Sen yolu görüyorsun/Rüzgara doğru gidiyorsun/Bu riskli/Ama sen kendinden eminsin/Ve her zaman kendinden emin olacaksın"
Şarkıda Putin'in başarıları olarak Kırım'ın Rusya'ya bağlanması ve şarkıcıya göre Sovyetler Birliği'nin canlanması örnek gösteriliyor.
Şarkının nakarat kısmında ise güzel şarkıcı Rus lidere şöyle sesleniyor:
“Sen Putin'sin, evet sen Putin'sin,
Ben seninle olmak istiyorum
Ben sana diyorum ki
Putin'in benim sevimli Putin'im
Beni yanına al
Ben seninle olmak istiyorum

Ve burada ne yapmalı?
Koşacağız koşacağız
Tabi ki biz onun peşinden koşacağız
Çünkü O Putin"

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...