Tgrt Haber
10 Ekim 2018 23:25

ABD borsalarında sert düşüş!

ABD'de S&P 500, Dow Jones ve Nasdaq Endeksleri ticaret savaşına yönelik yeni endişelerle ve yükselen 10 yıllık tahvil faizlerinin ardından sert düştü.

ABD borsalarında sert düşüş!
abd,

ABD'de, 10 yıllık tahvil faizinin yüzde 3.23'e yükselmesi ve Çin'le devam eden ticaret savaşına yönelik endişelerin yeniden artması sonucu ABD hisseleri Haziran'dan bu yana en büyük düşüşü gerçekleştirdi.

S&P 500 Endeksi yedi haftanın düşüğüne gerilerken 2016 yılı Kasım ayından bu yana en uzun süreli düşüşünü gerçekleştirdi. Nasdaq 100 Endeksi yüzde 2.5'tan daha fazla düştü ve Haziran'dan bu yana en kötü performansına yöneldi. Dow Jones Endeksi ise 500 puan düştü. Bilgisayar şirketleri Donald Trump'ın başkan seçilmesinden bu yana en uzun süreli düşüşlerini gerçekleştirirken Boeing ve Caterpillar hisseleri en az yüzde 2.3 geriledi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...