Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
27 Mart 2015 10:49

ABD’de bir binada yangın çıktı, 19 yaralı

ABD’de bulunan bir binada gaz sıkışması sonucu çıkan yangında en az 19 kişi yaralandı.

ABD’de bir binada yangın çıktı, 19 yaralı
ABD, new york, yangın

ABD’nin New York kentinin Manhattan bölgesinde bulunan bir binada gaz sıkışması sonucunda patlama meydana geldi. ABD’li yetkililer tarafından olayın ardından yapılan açıklamada, patlamanın ardından çıkan yangında en az 19 kişinin yaralandığı bildirildi. Açıklamada, olayla ilgili ihbar aramalarının dün saat 15:15 (TSİ 21:17) sıralarında geldiği kaydedilirken, 200’den fazla itfaiyecinin olay yerine yönlendirildiği belirtildi. Yetkililer, suşi restoranının da bulunduğu binada meydana gelen patlamanın yangını tetiklediğini bildirerek, alevlerin kısa sürede bitişik binalara yayıldığını ifade etti.
Yangının çevrede bulunan iki binada çökme yaşanmasına neden olduğu kaydedilirken, sağlık görevlilerinin 3 dakika içerisinde olay bölgesinde oldukları ifade edildi.
Olaya tanık olan Ben Mackinnon (28), cadde üzerinde bulunan bir kafede oturduğu sırada patlama sesi duyduğunu bildirerek, “Patlama, kafenin kapılarını açmaya yetecek kadar şiddetliydi” dedi. Mackinnon, bina dışında çok sayıda yaralı gördüğünü sözlerine ekledi. Patlamanın meydana geldiği bölgede yaşana Adil Choudhury ise, şiddetli bir patlama sesi duyduğunu ifade ederek, “Her yerde dumanlar vardı. Alevler çatıdan yükseliyordu, yangın ise bütün pencereleri sarmıştı” dedi.  

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...