Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
25 Temmuz 2017 06:45

ABD Dışişleri Bakanı hakkında flaş iddia

ABD Dışişleri Bakanı Tillerson'ın bu hafta sonu görevinden istifa edebileceği iddia ediliyor.

ABD Dışişleri Bakanı hakkında flaş iddia
abd dışişleri bakanı,rex tillerson,abd

Amerikan basını, Dışişleri Bakanı Tillerson'ın Trump'ın politikalarından dolayı hayal kırıklığı yaşadığını ve istifa etmeyi düşündüğünü iddia etti. CNN International'ın 'güvenilir kaynaklara' dayandırdığı haberine göre, Tillerson'ın istifası bu hafta sonu gelebilir. Öte yandan ABD Başkanı Trump'ın Tillerson'ı istifa etmemesi için ikna etmeye çalıştığı da Amerikan basınında tartışılan konular arasında.

ADALET BAKANI SENSİON'UN DURUMU DA BELİRSİZ

ABD Başkanı Trump'ın bir süredir Adalet Bakanı Sension ile yaşadığı tartışmalar gündeme damgasını vurmuştu. Adalet Bakanı Jeff Sessions'ın seçim döneminde Rusya'nın ABD Büyükelçisiyle görüştüğü ortaya çıkmış bunun üzerine Sessions Rusya soruşturmasından çekilmişti. FBI eski Başkanı James Comey ile ilgili de açıklamalarda bulunan Trump, Comey'nin kendisi hakkında bir dosya tutarak işini korumaya çalıştığını öne sürdü.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...