Tgrt Haber
19 Haziran 2017 10:29

ABD'nin teröristlere verdiği silahlar fotoğraflandı!

Rakka operasyonunda YPG'li teröristler uzun menzilli keskin nişancı tüfeği ve Amerikan yapımı zırhlı araçları kullanıyor.

ABD'nin teröristlere verdiği silahlar fotoğraflandı!
ABD,YPG,PYD,PKK,Suriye,Rakka

Terör örgütü PKK'nın Suriye uzantısı YPG'ye ABD'nin gönderdiği silahlar, uluslararası haber ajansı Reuters tarafından fotoğraflandı.

Fotoğraflarda uzun menzilli keskin nişancı tüfeği, gözetleme dürbünü ve zırhlı araçlar göze çarpıyor. Bir başka fotoğrafta ise, uçurulan bir insansız hava aracı var.

Rakka kuşatmasında YPG ile birlikte hareket eden Pentagon, şimdiye kadar 130 TIR'a yüklenmiş zırhlı araç ve askeri mühimmatı teröristlere verdi. Geçen haftaki son sevkiyat, Irak üzerinden Suriye'ye geçen TIR'ların Rakka çevresine gitmesiyle gerçekleşmişti.

ABD Başkanı Donald Trump, terör örgütü DEAŞ'ın kalesi Rakka'nın geri alınmasında bir diğer terör oluşumu YPG ile işbirliğine geçen ay imza atmıştı.

ABD'nin teröristlere verdiği silahlar fotoğraflandı!

ABD'nin teröristlere verdiği silahlar fotoğraflandı!ABD'nin teröristlere verdiği silahlar fotoğraflandı!ABD'nin teröristlere verdiği silahlar fotoğraflandı!ABD'nin teröristlere verdiği silahlar fotoğraflandı!

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...