Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
24 Temmuz 2014 13:33

Adalet isteyen koca cani çıktı

Pakistan'da hamileyken taşlanarak öldürülen eşi için adalet isteyen koca, bu evliliği gerçekleştirmek için ilk karısını öldürdüğünü itiraf etti.

Adalet isteyen koca cani çıktı
koca, taşlanarak, öldürüldü, aşk,Pakistan

Pakistan'da Ferzana İkbal adlı hamile kadının taşlanarak öldürülmesine yönelik tepkiler dinmemişken, ortaya şok edici bir gerçek çıktı. Kurbanın kocası, Ferzana ile evlenebilmek için ilk eşini boğarak öldürdüğünü itiraf etti. 45 yaşındaki İkbal, "Ferzana'ya aşıktım. bu aşk yüzünden ilk eşimi öldürdüm" dedi. Pakistan polisi, oğlunun kendisini affetmesi ve Pakistan'daki tartışmalı kan yasasıyla İkbal'ın ceza almaktan kurtulduğunu belirtti.Bu yasa uyarınca katil, işlediği cinayette kurbanın ailesine para ödemesi karşılığında cezaya çarptırılmıyor.İstediği adamla evlendiği için öldürülen Ferzana İkbal'ın ailesi hakkındaysa yeni bir iddia ortaya atıldı.
Genç kadının ablasının da 4 yıl önce yine ailesi tarafından öldürüldüğü ileri sürüldü. İddialara göre, damatları ve ailesiyle anlaşmazlığa düşen aile, kızlarından eşini terketmesini istedi. Ancak genç kadın bunu reddedince zehirlenerek öldürülmüş. Bir kızını taşlayarak öldüren, ikinci kızını da öldürdüğü iddia edilen baba ise tutuklandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...