Tgrt Haber
17 Ağustos 2017 18:26

Barcelona'da araç yayaların arasına daldı: 13 ölü

Barcelona'da bir minibüsün kalabalığın arasına daldığı, ölü ve yaralıların olduğu bildirildi.

Barcelona'da araç yayaların arasına daldı: 13 ölü
barcelona,a,raç

İspanya’da Barcelona’na kentinde beyaz bir minibüsün kalabalığına arasına dalması sonucu en az 13 kişinin hayatını kaybettiği ve çok sayıda kişinin ise yaralandığı belirtildi.

İspanya’da Barcelona’nın ünlü caddesi La Rambla’da beyaz bir minibüsün kalabalığın arasına dalması sonucu en az 13 kişinin hayatını kaybettiği ve çok sayıda kişinin ise yaralandığı bildirildi. İspanya polisi saldırıyı "büyük saldırı" olarak nitelendirdi. Saldırganın vatandaşları ezdikten sonra kamyonetten çıkıp kaçtığı bildirildi.

RESTORANA SİLAHLI BASKIN

İspanya’da yerel bir gazete, minibüsle gerçekleştirilen saldırının ardından, 2 silahlı adamın Barcelona’daki bir bara girdiğini ve ateş açtığını kaydetti.

Saldırıyı DEAŞ terör örgütü üstlendi

Barcelona'daki terör saldırısını DEAŞ üstlendi.

Barcelona'daki terör saldırısıyla ilgili 2 şüpheli yakalandı.

İspanyol basını: Polisle çatışan bir saldırgan öldürüldü. İspanyol Katalonya bölgesi polisi, Twitter'da bir adamı tutukladıklarını söyledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...