Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
03 Eylül 2018 22:00

BBC binasının önünde bomba alarmı verildi

BBC'nin Londra'daki binasının önünde, içerisinde bomba olduğundan şüphelenilen bir paket bomba imha robotları tarafından kontrollü olarak patlatıldı. İngiliz polisi, binaya giriş ve çıkışları durdurdu.

BBC binasının önünde bomba alarmı verildi
BBC

İngiliz polisi, şüpheli araç nedeniyle kamu yayın kuruluşu BBC'yi kordon altına aldı. Robot kullanarak şüpheli araçta şu ana kadar 3 kontrollü patlama gerçekleştirirken, BBC binasına giriş çıkışlar da durduruldu.

PAKET KONTROLLÜ BİR ŞEKİLDE PATLATILDI

Görgü tanıklarının anlattıklarına göre, turuncu renkte bir kamyonete yaklaşan bomba imha robotları kontrollü bir patlama gerçekleştirdi.

OLAYDA KİMSENİN YARALANMADIĞI BİLDİRİLDİ

Olay meydana gelirken BBC binasının içinde bulunan çalışanlara camlardan uzak durulması yönünde talimat verildiği, binaya giriş ve çıkışların yasaklandığı belirtildi. Gerçekleşen patlama sonucunda kimsenin yaralanmadığı, kamyonette ufak çapta maddi hasar meydana geldiği bildirildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...