Tgrt Haber
27 Ağustos 2016 19:03

Çocuk infazcı yoksa o mu

Terör örgütü IŞİD’in yayınladğı son infaz videosu dünyayı hayretler içerisinde bıraktı.

Çocuk infazcı yoksa o mu
çocuk, infazcı,

Videoda infazcılar bu kez çocuktu. Üstelik IŞİD ilk kez bir İngiliz çocuğu infazcı olarak kullanmıştı. Herkes bu çocuğun kim olduğunu gerçekten İngiliz olup olmadığını düşünürken bir iddia ortaya atıldı. Buna göre Ebu Abdullah el Britani ismini alan çocuk aslında İngiliz gelinin oğlu…

Sally Jones bundan 2 yıl önce 10 yaşındaki JoJo isimli oğluyla birlikte IŞID’e katılmak üzere Suriye’ye geldi. İngiltere’nin Chatham kentinden olan Sally Jones Suriye topraklarına ulaştıklarında Müslüma oldular. Ardından 47 yaşındaki sally Jones 20 yaşındaki İngiliz Junaid Hussain ile evlendi. Junaid Hüseyin’in adı da El Britani oldu.  Hüseyin El Britani ABD’ye ait insansız hava araçlarının gerçekleştirdiği bir saldırıda Ağustos 2015’te öldürüldü.  Kocası öldürkten sonra Sally genç kızları IŞİD’e katılmaya ikna etmek için terör örgütü adına çalışmaya başladı. Rakka’da Kürt tutsakları infaz eden mavi gözlü küçük erkek çocuğun da Sally Jones’un 2 yıl önce Suriye’ye birlikte geldiği oğlu JoJo olduğu düşünülüyor.  Bu arada Sally Jones IŞİD’e katılmadan önce punk rock müziği yapan bir şarkıcıydı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...