Tgrt Haber
21 Eylül 2017 20:41

Erdoğan'dan ABD'ye: Siz kaç DEAŞ'lıyı etkisiz hale getirdiniz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, New York'ta konuşma yaptı.

Erdoğan'dan ABD'ye: Siz kaç DEAŞ'lıyı etkisiz hale getirdiniz
erdoğan,abd,new york

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şu şekilde;

ABD toplumunun diğer esimleriyle uyum içinde yaşamanın yanından buradaki sosyal hayata aktif şekilde katılmanızı istiyorum.

(Salona giren bir kaç provokatöre, Erdoğan'ı dinleyenlerin tepki göstermesi sonrası) 3-5 kendini bilmeze, salon teröristlerine bu güzel toplantımızı feda etmeyelim.

Geçtiğimiz yıl istiklalimize yönelik tarihimizin en alçak saldırılarından birine maruz kaldık. FETÖ ihanet çetesi, milletimize yönelik bir darbe girişimi başlattı. Bu hain yapılanmanın ele başı buraya pek de uzak olmayan bir yerde ikamet ediyor. Pensilvanya'da oturuyor. ABD'li yetkilere 85 koli delil teslim ettik. Ancak şu ana kadar bir netice alamadık.

PKK'nın ve bağlantılı örgütlerin cinayetlerini buradaki dostlarınıza anlatmanızı bekliyoruz.

Ülkemize karşı batı medyasında büyük bir karalama kampanyası yürütülüyor. ABD'nin FETÖ'nün gerçek yüzünü göreceğine inanıyorum. ABD'de terör örgtüleri adına faaliyet gösteren kişi ve kurumları gerçek yüzünü gösterebildiğimiz ölçüde başarılı olacağımız açıktır.

Son yıllarda giderek tırmanan İslam düşmanlığına karşı hep birlikte güçlü bir duruş sergilemeliyiz. Myanmar'da bir katliam var. Arakanlı müslümanlar katlediliyor. Bir milyona yakın Arakanlı adeta bir katliam karşısında Bangladeş'e geçmenin gayretinde. Müslümanları budüstler öldürüyor ifadesini kullanmadık. İslami terör ifadesini siz hangi hakla kullanıyorusunuz? Müslüman  kimseye karar vermez. Kimse dinimize terörü yakıştıramaz. DEAŞ'ın İslam ile alakası yoktur. DEAŞ bir terör örgütüdür. DEAŞ'a karşı silahlı kuvvetlerimiz büyük bir mücadele veriyor. 3 bine yakın DEAŞ'lıyı etkisiz hale getirdik. Buradan ABD'li yetkililere soruyorum siz kaç DEAŞ'lıyı etkisiz hale getirdiniz?

Keşke ABD, Rakka operasyonunda PYD ve YPG ile iş birliği halinde değil de TSK, ÖSO ile birlikte çalışsaydı ve terörü oradan kazıyıp atsaydık.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...