Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
10 Ağustos 2018 17:28

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'döviz' açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''Neymiş dövizmiş, neymiş kurmuş geçin o işi. Haklarımızdan taviz vermeyiz. Saldırılara rağmen 2. çeyrekte büyümeye devam. Kimse cezayla, tehditle, yaptırımla bu aziz millete tek adım attıramaz.'' dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'döviz' açıklaması
erdoğan,döviz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle;

Bundan sonra da sizlerin duasına layık olmaya çalışacağız.

Bugün tüm Doğu Karadeniz ve Doğu Anadolu için önemli bir yatırımın açılışını yapmaya geldik. Toplam yatırım bedeli 1 katrilyon lira.

Gümüşhane çevre yolunu sizlerin hizmetine sunuyoruz. Resmi açılışını yaptık. Biz dağları dele dele geliyoruz. Zigana da bitsin buradan Trabzon 20 dakika.

Neymiş dövizmiş, neymiş kurmuş. Geçin o işi. Haklarımızdan taviz vermeyiz. Özellikle ülkemize döviz kuru üzerinden yapılan saldırılara rağmen 2. çeyrekte büyüyeceğiz.

Bu önemli hizmeti şehrimize kazandıran Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığımızı tebrik ediyorum. Gümüşhane çevreyolunun ülkemize hayırlı olmasını diliyorum.

Kardeşlerim biz sizi Allah için seviyorum. Bu para pul maka mevki meselesi değil. Türkiye 24 Haziran'da sıradan bir genel seçim yaşamadı. Aynı zaman yönetim sistemi değişti. Bununla inkılabi bir değişim yaşıyoruz. Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi ilk kez uygulanmaya başlandı.

"Koyunlarında büyüttükleri, malikanelerde ağırladıkları FETÖ'cü alçaklarla ilgili hiçbir adım atmayanlar, bize hukuk dersi veremez."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...