Tgrt Haber
24 May 2016 16:06

Düşen uçakla ilgili korkunç iddia

Mısırlı adli tıp yetkilileri, Paris-Kahire seferini gerçekleştiren yolcu uçağının düştüğü bölgede yürütülen arama çalışmaları kapsamında kemik ve ceset parçalarının bulunduğunu ve bu parçaların bir bütün halinde olmadığını kaydederek, “Bu durumda en mantıklı açıklama, patlamanın olduğu” ifadelerini kullandı.

Düşen uçakla ilgili korkunç iddia
mısır,düşen uçak,

Mısır Hava Yollarına ait yolcu uçağı Paris-Kahire seferini gerçekleştirdiği sırada geçen perşembe gecesi Akdeniz’e düşmüştü. Mısırlı adli tıp uzmanları, bölgede yürütülen arama çalışmaları kapsamında bulunan ceset parçaları ve kemiklerinin uçak düşmeden önce patlamayı işaret ettiğini savundu. İsminin açıklanmasını istemeyen Mısırlı yetkili, elde edilen kemiklerle ceset parçalarının incelenmek üzere Kahire’de bir morga götürüldüğünü bildirdi. Şu ana kadar 80 parçanın Kahire’ye getirildiğini kaydeden yetkili, kol ve bacak gibi uzuvların tam bir parça halinde olmadığını ekleyerek “Bu durumda en mantıklı açıklama, patlamanın olduğu” ifadelerini kullandı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...