Tgrt Haber
23 May 2017 18:24

Efsane oyuncu kansere yenik düştü

14 Ekim 1927 doğumlu İngiliz sinema oyuncusu Sir Roger Moore'a kıs bir süre önce kanser teşhisi konmuş, tedavisine başlanmıştı.

Efsane oyuncu kansere yenik düştü
roger moore, james bond, efsane isim,

Ancak 89 yaşındaki oyuncu kansere yenik düştü. Herkesin James Bond olarak tanıdığı Sir Roger Moore'un ölüm haberini, Twitter üzerinden ailesi duyurdu. 1973 ile 1985 arasındaki 7 James Bond filminde Ajan 007 karakterini canlandırdı. En bilinen filmi ise yine James Bond karakterini canlandırdığı "Yaşamak İçin Öldür"

Ailesi Twitter üzerinden yaptığı açıklamada şu sözlere yer verdi: "Babamız Sir Roger Moore'un öldüğü haberini sizlerle paylaşmak zorundayız. Hepimiz yıkıldık." Sir Roger Moore, kanser teşhisinin ardından İsviçre'ye yerleşmiş, tedavisine başlamıştı. Sinemayı bırakan ünlü oyuncu, UNICEF elçisi olarak görev alıyordu. Aile cenazenin Monaco'da yapılacağını açıkladı. 1940'lı yılların sonlarında başladığı sinema kariyerinde, oldukça başarılı zamanlar geçiren İngiliz aktör Roger Moore, ilk kez 1973 yılında Live and Let Die filminde James Bond rolüyle karşımıza çıkmıştı.

İlerleyen yıllarda çekilen The Man With the Golden Gun (1974), The Spy Who Loved Me (1977), Moonraker (1979), For Your Eyes Only (1981), Octopussy (1983) ve A View To A Kill (1985) filmlerinde de Bond olarak izlediğimiz Roger Moore'un 89 yaşında hayatını kaybettiği açıklandı. Çeşitli televizyon filmleri ve dizilerinde de rol alan Moore, "Sir" unvanına da layık görülmüştü.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...