Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
30 Ağustos 2015 18:19

Esad güçleri sivilleri hedef aldı, 5 ölü, 17 yaralı

Suriye Hava Kuvvetleri'ne ait uçaklar, İdlib iline bağlı Kafr Nabl Kasabası'ndaki buğday ambarlarına iki ayrı hava saldırısı düzenledi.

Esad güçleri sivilleri hedef aldı, 5 ölü, 17 yaralı
suriye, esad,

Suriyeli yerel kaynaklar, saldırılarda 5 kişinin öldüğünü, 17 kişinin de yaralandığını bildirdiMaaret El-Numan Kasabası doğusunda kalan ve muhaliflerin kontrolünde olan Kafr Nabl Kasabası'ndaki buğday ambarlarına biri dün akşam saatlerinde, diğeri de bugün sabah saatlerinde olmak üzere iki ayrı hava saldırısı yapıldı. Yerel kaynaklar, Suriye Hava Kuvvetleri'ne ait uçaklar tarafından gerçekleştirilen her iki saldırıda halka ait olan buğday ambarlarının hedef alındığı ve saldırı sırasında ambarlarda çalışan 5 kişinin öldüğünü, 17 kişinin de yaralandığını belirtti. Yaralılar, Hatay'ın Reyhanlı İlçesi'ndeki Cilvegözü Sınır Kapısı'nın karşısında bulunan Bab-Al Hava Sınır Kapısı'ndaki sahra hastanelerinde tedavi altına alındı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...