Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
23 Mart 2018 14:06

Fransa'da markete saldırı

Fransa'nın güneyinde Trebes kentinde süpermarkette silahlı bir kişinin bazı kişileri rehin aldığı belirtiliyor. Fransa basını, saldırganın DEAŞ'lı olduğunu ve bir polisin yaralandığını belirtti.

Fransa'da markete saldırı
fransa,saldırı

Fransa İçişleri Bakanlığı Twitter'dan yaptığı açıklamada ülkenin güneyindeki Trebes kasabasında bulunan bir süpermarkete güvenlik güçlerinin operasyon düzenlediğini duyurdu. Fransız basını süpermarkette ateş açıldığını ve bir rehine krizinin yaşandığını belirtiyor.

Fransız basınına konuşan bir görgü tanığı bir erkeğin yerel saatle 11.15'te 'Super U' adlı süpermarkete girdiğini ve ardından silah sesleri duyulduğunu söyledi. ?

BİR POLİS MEMURU VURULDU

Güvenlik kaynakları rehine krizinin yaşandığı kasabaya 15 dakika uzaklıktaki Carcassonne kasabasında da rehine krizinden önce bir polis memurunun ateşli silahla vurulduğunu belirtti. Bu iki olayın bağlantılı olup olmadığı henüz bilinmiyor.

DEAŞ'A BİAT ETTİ

Bu arada savcılar Trebes'teki rehin alma eylemini gerçekleştiren kişinin DEAŞ'a biat ettiğini söylediğini aktardı.

FRANSA’DA REHİNE KRİZİ SONA ERDİ

Fransa’da bir süpermarkete saldıran ve insanları rehin alan saldırganın öldürüldüğü açıklandı.
Carcasson’daki bir süpermarkette insanları rehin alan saldırganın rehineleri serbest bırakmasının ardından öldürüldüğü aktarıldı. Rehin alma olayında ilk belirlemelere göre 2 kişi öldü, 16 kişi yaralandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...