Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
27 Mart 2015 16:21

G-20 Zirvesi öncesi kritik toplantı

Antalya’da yapılacak G-20 zirve toplantısı öncesinde, üye ülkelerin temsilcilerinin katılımıyla İzmir’in Çeşme ilçesinde bir hazırlık toplantısı gerçekleştirildi.

G-20 Zirvesi öncesi kritik toplantı
antalya, G-20 zirve toplantısı

15-16 Kasım tarihleri arasında Antalya’da G 20’ye üye ülkelerin temsilcileriyle yapılacak olan ’G-20 zirve toplantısı’ öncesinde hazırlık toplantılarına devam ediliyor. Aralık ayında yapılan ilk toplantının ardından ikinci toplantı İzmir’in Çeşme ilçesinde Dışişleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Ayşe Sinirlioğlu başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantı Sheraton Otel’de basına kapalı olarak düzenlenirken, G 20’ye üye ülkelerin tüm temsilcileri ve üst düzey bürokratlar toplantıya katıldı. G-20 zirvesinin hazırlık toplantısına ayrıca, Azerbaycan, Singapur gibi bazı ülkelerin bürokratları katıldı. İki gün süren toplantıda, konular 7 ana başlık altında ele alındı. En önemli konular arasında istihdam, ticaret, işsizlik, kalkınma, ebola krizi gibi konular yer aldı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...