Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
30 Ocak 2018 22:34

İdlib'de konvoyumuza saldırı: 1 şehit

TSK'dan yapılan son dakika açıklamasına göre; İdlib'te konvoyumuza bombalı saldırı düzenlendi. Bir personel şehit bir de yaralı var.

İdlib'de konvoyumuza saldırı: 1 şehit
idlib,saldırı

TSK'dan yapılan açıklama

İdlib Gerginliği Azaltma Kontrol Gücü faaliyetleri kapsamında, 30 Ocak 2018 tarihinde İdlib kuzeyinde intikal halinde olan konvoyumuza, bölücü terör örgütü mensubu silahlı teröristlerce bombalı araç ile yapılan saldırı sonucu konvoyda görevli bir kahraman sivil görevli personelimiz şehit olmuş, bir kahraman silah arkadaşımız ile bir sivil görevli personelimiz yaralanmıştır.  

Saldırıda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, ailesine başsağlığı ve sabır; yaralanan kahraman arkadaşlarımıza acil şifalar dileriz. 

Saygılarımızla…

Bakan Eroğlu, "Bugün Zeytin Dalı harekatına katılan DSİ mensuplarımızdan Yasin TANBOĞA şehit olmuş, Mahmut PAKYÜREK ağır şekilde, Uzm. Çvş. Ömer GÜNEŞ ise hafif yaralanmıştır. Şehidimize Allah’tan rahmet niyaz ediyor, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Ailesi ve Milletimizin başı sağ olsun." ifadelerine yer verdi.

Teröristlerin saldırıyı gerçekleştirdiği araç

İdlib'de konvoyumuza saldırı: 1 şehit

İdlib'de konvoyumuza saldırı: 1 şehit

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...