Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
17 Nisan 2015 17:31

İran'da trafik kazası

İran'ın güneydoğusunda meydana gelen trafik kazasında 15 kişi öldü.

İran'da trafik kazası
iran,kaza,

İran'ın güneydoğusunda yer alan Sistan ve Belucistan eyaletinin Seravan kenti yakınlarındaki Haş bölgesinde meydana gelen trafik kazasında 15 kişi öldü, kazada 15 kişinin de yaralandığı bildirildi.
Yarı resmi Mehr Haber Ajansı'nın haberine göre, Seravan kentinin 100 kilometre yakınındaki Haş bölgesinde İran'a yasa dışı giriş yapan Afganistan vatandaşlarını taşıyan kamyonetin yolcu aracıyla çarpışması sonucu kazada 15 kişi hayatını kaybederken 15 kişi de yaralandı.Seravan kenti Kızılay Başkanı Behmen Dehvari, kazada yaralananların ambulans ile sağlık merkezlerine getirildiğini, hayatını kaybedenlerin de adli tıp morguna kaldırıldığını belirtti.Geçen hafta da aynı ilçede ülkeye kaçak giriş yapan yabancı uyrukluları taşıyan kamyonetin devrilmesi sonucunda 27 kişinin yaralandığı bildirilmişti.
Ülkenin doğusundaki Sistan ve Belucistan'a sınır olan Afganistan'dan zaman zaman yasa dışı yollarla İran'a giriş yapan Afgan uyruklu vatandaşlar, eyaletin Seravan ve İranşehir kentlerinde bir araya gelip insan kaçakçıları tarafından yük araçları vasıtasıyla İran'ın farklı kentlerine götürülüyor. Bölgede geçen hafta da ülkeye kaçak giriş yapan çoğunluğu Afgan uyruklu yabancıları taşıyan kamyonetin devrilmesi sonucunda 27 kişi yaralanmıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...