Tgrt Haber
27 Mart 2015 18:44

İran'dan Araplar'ı kızdıracak hamle

İran Yemen'deki hava saldırılarında yaralananları ülkesinde tedavi edebileceğini açıkladı. Tahran yönetimi ayrıca Yemen hükümetinin istemesi halinde bu ülkeye tıbbi yardım ve doktor göndermeye hazır olduğunu bildirdi.

İran'dan Araplar'ı kızdıracak hamle
iran,

İran Sağlık Bakanlığı, Yemen'e karşı Suudi Arabistan önderliğinde yapılan hava saldırıları üzerine bugün bakanlıkta bir toplantı yapıldığını duyurdu. Toplantının ardından yapılan açıklamada, "devrim hükümeti" olarak adlandırılan Yemen hükümetinin talepte bulunması halinde İran'ın bu ülkeye yardım gönderebileceği kaydedildi. Tahran, ayrıca saldırılarda yaralanan Yemenlileri ülkelerindeki hastanelerde tedavi etmeye de hazır olduğunu belirtti.

52 YEMENLİ TAHRAN'DA TEDAVİ GÖRÜYOR

Tahran yönetimi Yemen'deki bir cami saldırısında yaralanan 52 kişiyi 23 Mart'ta tedavilerine devam edilmek üzere İran'a getirmişti. Yaralılar şu an Tahran'daki bir hastanede tedavi ediliyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...