Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
06 Haziran 2018 11:13

İran'da çatışma: 2 sınır muhafızı öldü

İran'ın Serdeşt kenti kırsalında güvenlik güçleriyle "bir grup silahlı terörist" arasında çıkan çatışmada 2 İran sınır muhafızı öldü.

İran'da çatışma: 2 sınır muhafızı öldü
iran,,asker,,PKK

İran'ın Batı Azerbaycan eyaletine bağlı Serdeşt kenti kırsalında güvenlik güçleriyle "bir grup silahlı terörist" arasında çıkan çatışmada 2 İran sınır muhafızı hayatını kaybetti. İran resmi ajansı IRNA'nın haberine göre, ülkenin batısındaki Serdeşt'te dün gece 23.00 sularında İran sınır muhafızları ile terörist gruplar arasında çıkan çatışmada Yusuf Pirane ve Mahbub Kurbani adlı iki İran askeri öldü. Çatışmada çok sayıda militanın da öldürüldüğü ifade edildi. Haberde, söz konusu terörist grubun adı belirtilmezken çatışmanın yaşandığı bölge daha önce İran askerleriyle terör örgütü PKK'nın İran kanadı PEJAK militanları arasındaki çatışmalara sahne olmuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...