Tgrt Haber
26 Temmuz 2017 07:25

İsrail'den küstah açıklama: Osmanlı geçmişte kaldı

İşgalci İsrail yaptığı küstah ve hadsiz açıklamada 'Osmanlı geride kalmıştır, Kudüs Yahudi halkının başkentidir ve öyle kalacaktır' ifadesini kullandı.

İsrail'den küstah açıklama: Osmanlı geçmişte kaldı
israil,osmanlı,kudüs,mescidi aksa,filistin

Mescid-i Aksa'da devlet terörü uygulayan işgal devleti İsrail, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ifadelerinden sonra hadsiz ve küstahça bir açıklama yayınladı. 'Osmanlı İmparatorluğu geçmişte kalmıştır' denilen açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın parti üyelerinin toplantısındaki ifadeleri saçma, hayali ve çarpıtılmıştır. Kendi ülkesinin zor sorunları ile ilgilenmesi çok daha akıllıca olurdu.

"KUDÜS YAHUDİLERİN BAŞKENTİDİR"

Osmanlı İmparatorluğu günleri geçmişte kalmıştır. Kudüs geçmişte de Yahudi halkının başkenti olmuştur, halihazırda başkentidir ve gelecekte de öyle olacaktır. İsrail Hükümeti geçmişe nazaran güvenliğe, özgürlüğe, inanç serbestisine ve bütün azınlık haklarına saygılıdır. Camdan bir sarayda yaşayanların başkalarına taş atmamaları gerekir."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...