Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
14 Aralık 2017 21:38

İsrail'e bir darbe de Almanlardan geldi

ABD Başkanı Donald Trump'ın aldığı skandal kararın yankıları dünyada devam ediyor. Yapılan araştırmaya göre Almanların çoğunluğu, Kudüs'ü "İsrail'in başkenti" olarak tanınmasını istemiyor.

İsrail'e bir darbe de Almanlardan geldi
israil,

Civery adlı kamuoyu araştırma enstitüsü tarafından Alman "Die Welt" gazetesinin girişimi ile internet kullanıcıları arasında yapılan bir anketin sonuçlarına göre Almanların yüzde 64'ü, Kudüs'ün "İsrail'in başkenti" olarak tanınması yönünde ABD Başkanı Donald Trump'ın aldığı kararı Alman hükûmetinin kabul etmesini istemiyor.

'ALMAN HÜKÛMETİ KABUL ETMEMELİ'  

Bu kişilerin yüzde 48'i Alman hükûmetinin söz konusu kararı "hiçbir şart altında" kabul etmemesi gerektiğini belirtirken, yüzde 9'u da bu konuda çekimser olduğunu ifade etti.

Ankete katılanların yüzde 27'si Kudüs'ün "İsrail'in başkenti" olarak kabul edilmesini isterken, bu kişilerin yüzde 19'u da "karar mutlaka kabul edilmeli" şeklinde görüş bildi

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...