Tgrt Haber
11 Mart 2014 10:20

İşte kaybolan uçakla ilgili çarpıcı iddia

Taşıdığı 239 kişiyle birlikte kaybolan Malezya yolcu uçağıyla ilgili her geçen saat yeni iddialar da ortaya atılıyor.

İşte kaybolan uçakla ilgili çarpıcı iddia
kaybolan malezya ,uçak,iddia,.arpıcı iddia,yolcu uaçağı,

Çin medyasında çıkan haberlerde, uçaktaki yolculardan bazılarının telefonlarının, akrabaları tarafından arandığında çaldığı ancak cevap veren olmadığı öne sürüldü.İngiliz Mirror gazetesinin haberine göre, Çin devlet televizyonu, yolculardan birinin kız kardeşinin, canlı yayında ağabeyinin telefonunu ararken çekilen görüntülerini yayınladı.
Bian Liangwei isimli kadın, "Bu sabah ağabeyimin telefonunu iki kez aradım ve çaldı. Öğlen bir daha aradığımda, yine çalıyordu" iddiasında bulundu."Ben ulaşabiliyorsam, polis de onun yerini bulabilmeli. Hâlâ hayatta olduğuna dair bir ihtimal var" diyen Bian, ağabeyinin numarasını havayolu şirketine ve Çin polisine verdi.Shanghai Daily'nin haberine göre, bir yolcu yakını daha ağabeyinin telefonunu üç kez çaldırdığını ancak telefonun her defasında kapatıldığını öne sürdü.Singapur merkezli "The Strait Times" da birçok yolcu yakınının benzer ifadelerle havayolu şirketini bilgilendirdiğini belirtti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...