Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
24 Temmuz 2014 14:51

İşte sosyal medyada ortaya çıkan skandal afiş

Merkezi Kudüs'te bulunan sivil toplum kuruluşu aracılığı ile Fransa'dan İsrail ordusuna yapılan yardımlara Fransa'da vergi indirimi.

İşte sosyal medyada ortaya çıkan skandal afiş
sosyal medya,israil,fransa,vergi indirimi,afiş,

Sosyal medyada ortaya çıkan skandal afiş, Fransa'dan İsrail ordusuna yapılan maddi yardımlar için verdiği makbuz karşılığında, Fransız maliyesinin, yardımı yapan kişi ya da kuruluşun gelir vergisinde, yapılan yardımın yüzde altmış altılık bölümünün gelir vergisi miktarından düşürüldüğünü bildiriyor.
FRANSIZLARDAN TEPKİ
tsidkat-eliaou.org isimli sivil toplum kuruluşunun bu tür vergi indirimi imkanlarından faydalanabilmesi için "toplum yararına çalışan sivil toplum kuruluşu" olarak devlet tarafından onaylanması gerekiyor.
Afişe sosyal Medya'dan tepki veren Fransızlar, nasıl olupta İsrail ordusuna yardım toplayan bir sivil toplum kuruluşunun "toplum yararına çalışan sivil toplum kuruluşu" olarak Fransa devleti tarafından onaylandığını soruyorlar.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...