Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
01 Ekim 2016 18:02

İşte yeni Audi Q5

Audi, Paris Otomobil Fuarı’nda, Yeni Q5’in dünya prömiyerini yapıyor.

İşte yeni Audi Q5
audi, audi Q5,

Audi’nin SUV segmentte en önemli temsilcilerinden biri olan Q5, ilk kez Paris fuarında Audi tutkunlarının beğenisine sunuluyor.

Audi’nin yeni tasarım dili olan Audi Prologue’un izlerini taşıyan Yeni Q5, bir önceki neslinden 90 kilogram daha hafif gövdesi ve yeni sürücü asistanları öne çıkıyor

Bir önceki nesilden 90 kilo daha hafif ve 27 HP daha güçlü olan Yeni Audi Q5, 2.0 TDI 190 HP, 2.0 TFSI 252 HP motor seçenekleri, quattro çekiş sistemi ve Stronic şanzıman ile satın alınabiliyor. Q5’in, sportif kardeşi SQ5 ise 354 HP güç üreten 3.0 TDI quattro motora sahip.

Yeni Q5, Çarpışma Önleme (Collision Avoidance Assist ), Dönüş (Turn Assist), Trafik (Traffic Jam assist) gibi güvenlik asistanlarını da barındırıyor. İç hacmi büyüyen ve 10 litre daha geniş bagajıyla daha fazla alana sahip.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...