Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
15 Eylül 2018 23:51

İYİ Parti'de istifalar sürüyor

İYİ Parti'de istifalar sürüyor. Yerel seçimlere hazırlanmak isteyen İYİ Parti, il başkanları ve yönetimlere istifa çağrısı yapmıştı. Ancak Muş'taki istifa Genel Merkez'in çağrısı üzerine yapılmadı. İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Basri Gündoğdu, İl Yönetim Kurulu Üyesi Seyithan Keser ile 20 kişi, "Muş İl Teşkilatı'nda büyük bir yara olduğunu tespit ettik, raporumuz doğrultusunda hareket edilmedi" diyerek istifa ettiklerini duyurdu.

İYİ Parti'de istifalar sürüyor
iyi parti,istifa,deprem

Muş'ta İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Basri Gündoğdu, İl Yönetim Kurulu Üyesi Seyithan Keser ile 20 kişi, partilerinden istifa etti.

Gündoğdu, gazetecilere yaptığı açıklamada, 24 Haziran seçimlerinin ardından yeniden yaptıkları değerlendirme sonucu istifa kararı aldıklarını söyledi.

Gündoğdu, "Muş İl Teşkilatı'nda büyük bir yara olduğunu tespit ettik. Bu yaranın tedavi edilmesi için Genel Merkez'e gönderdiğimiz rapor doğrultusunda hareket edilmediğini gördük ve 20 arkadaşımızla partiden istifa ettik." diye konuştu.

İYİ Parti İl Başkanı Ramazan Aşık da şu ana kadar sadece Gündoğdu ve Keser'in istifa dilekçelerinin parti yönetimine ulaştığını bildirdi.

.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...