Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
16 May 2018 12:05

Kapkaççı kendisine direnen genç kadını yüzünden bıçakladı

Malezya'da gece saatlerinde gece vardiyasından çıkıp evine yürüyen genç kadın kapkaççının hedefi olurken çantasını vermemek için boğuştuğu sırada suratından bıçaklandı.

Kapkaççı kendisine direnen genç kadını yüzünden bıçakladı
malezya,,kapkaç

Malezya'nın Penang eyaletinde vardiyadan çıkıp evine yürüyen genç kadın soyguncuların hedefi oldu. Hırsız, 19 yaşındaki kızı suratından bıçaklayarak olay yerinden kaçarak uzaklaştı.

Gece vardiyasından çıkıp karanlık bir yoldan eve yürüyen kadın, çantasını çalmak isteyen adama direnince sağ yanağından bıçaklandı. Olay yerindeki bir vatandaş kanlar içinde kalan kadının fotoğraflarını çekerken o manzara görenleri şaşkına çevirdi.

Olaya tanık olan bir vatandaş mağdur kadının saldırgan ile boğuştuğunu ve o esnada adamın bıçağı sapladığını ve olay yerinden uzaklaştığını söyledi.

POLİS SALDIRGANI ARIYOR

Şaşırtıcı bir şekilde bilincini kaybetmeden sağlık görevlilerini bekleyen kadın, sağlık görevlileri tarafından hastaneye kaldırıldı. Polis saldırganı yakalamak için güvenlik kamerası görüntülerini incelemeye aldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...