Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
16 Ağustos 2018 16:41

Karı koca bu halde bulundu, olayın aslı şoke etti!

ABD'nin Ohio eyaletinde bir inşaat işçisi baygın halde bulduğu anne ve baba ile arabada kavurucu sıcakta ölmek üzere olan küçük bebeklerini kurtardı.

Karı koca bu halde bulundu, olayın aslı şoke etti!
inşaat işçisi,haberler

ABD'nin Ohio eyaletinde 43 yaşındaki Eric Asher ve kız arkadaşı; bir kadın ve erkeğin park alanında yerde yattıklarını gördü. Ardından kafasını diğer tarafa çevirdiğinde daha korkunç bir manzarayla karşılaştı. Arabanın içinde bir bebek vardı ve hava cehennem sıcağıydı... İnşaat işçisi adam açık olan arabadan bebeği kurtardı ve hemen su verdi. Korkunç olayın gerçek yüzü ise saatler sonra ortaya çıktı. Yerde baygın halde yatan çift eroin komasına girmişti. Küçük bebek ise sıcaklığı 31 dereceye çıkmış aracın içinden son anda kurtarılmıştı.

"YERDE MOSMOR ŞEKİLDE YATIYORLARDI"
Olayı anlatan Asher; "Bebeğe su verdikten sonra hemen 911'i aradık ve baygın anne baba hemen ambulansa bindirildi. Olayın ardından son anda kurtardığım bebeğin annesi beni arayarak teşekkür etti" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...