Tgrt Haber
18 Şubat 2018 03:09

Katar'da Çanakkale'yi tanıtım etkinliği

Katar'ın başkenti Doha'da Çanakkale'yi tanıtmak amacıyla etkinlik düzenlendi.

Katar'da Çanakkale'yi tanıtım etkinliği
katar,,çanakkale,,tanıtım etkinliği,

Ortadoğu Turizm ve Seyahat Acentaları Derneği OTSAD tarafından Türkiye Kültür ve Turizm Bakanlığının himayesinde düzenlenen etkinliğe Türkiye'nin Doha Büyükelçisi Fikret Özer, Çanakkale İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdullah Köklü, Katar Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Muhammed bin Ahmed bin Tavar el-Kevari'nin yanı sıra Katar'ın Al-Gharafa futbol takımında oynayan Wesley Sneijder ve Türk antrenör Bülent Uygun da katıldı.

Çanakkale'nin turistik ve iktisadi özelliklerine ilişkin sunumların yapıldığı etkinlikte, Katar ile Türk şirketleri arasında ikili görüşmeler gerçekleştirildi.

Katar Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Kevari etkinlikte yaptığı konuşmada, Türkiye'nin turizm, ticaret ve yatırım açısından Katarlıların en çok tercih ettiği yer olduğunu söyledi. İki ülke arasında turizm ilişkilerinin son yıllarda ciddi ivme kazandığını belirten Kevari, Katar'ın Türkiye'ye önem verdiğini kaydetti. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...