Tgrt Haber
03 Haziran 2023 00:30 - Güncelleme : 03 Haziran 2023 08:27

Hindistan'da katliam gibi tren kazası: Ölü sayısı 200'ü geçti

Hindistan'ın Blasore kentinde meydana gelen tren kazasında hayatını kaybedenlerin sayısı 288'e yükseldi. Katliam gibi kazada yüzlerce kişinin de yaralandığı aktarıldı.

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
Hindistan,Tren,Kaza

Hindistan'ın Odisha eyaleti Balasore bölgesinde yolcu treni raydan çıkarak bir yük treniyle çarpıştı. Facia ginbi kazada, hayatını kaybedenlerin sayısı 288'e yükseldi. Yüzlerce kişinin de yaralandığı kaza bölgesine çok sayıda ekip sevk edildi.

KURTARMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Kaza yerinde arama ve kurtarma çalışması başlatılırken Başbakan Narendra Modi, sosyal medya hesabından kaza ile ilgili açıklama yaptı. Modi, "Kurtarma çalışmaları bölgede devam ediyor ve mümkün olan tüm yardım sağlanıyor" ifadelerini kullandı.

DEMİRYOLLARINDA HER YIL YÜZLERCE KAZA OLUYOR

Öte yandan Hindistan’da her yıl demiryollarında yüzlerce kaza meydana geliyor. Bu kazaların çoğunun insan hatası, teknik arızalar ve yetersiz ekipman nedeniyle olduğu belirtiliyor.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...