Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
23 Ekim 2016 12:04

Kremlin, 'Putin'in Erdoğan'a güveni tam'

Kremlin Sözcüsü Peskov, iki liderin bölgedeki durum ve ikili ilişkilere dair en hassas konuları rahatlıkla görüşebildiklerini açıkladı.

Kremlin, 'Putin'in Erdoğan'a güveni tam'
erdoğan,kremlin,

Kremlin Basın Sözcüsü Dmitriy Peskov, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın iki ülke arasındaki ilişkilerin normalleşmesinde büyük yol aldıklarını söyledi.
GÜVEN KOLAY YIKILIR 
Putin ve Erdoğan arasında güven ilişkisi olduğunu ifade eden Peskov, “İki lider, bölgedeki durum ve ikili ilişkilere dair en hassas konuları görüşüyor. Bu da yüksek bir güven seviyesinin göstergesidir” dedi. Peskov, Türkiye ve Rusya ilişkilerindeki normalleşme sürecine dair bir soruya da Peskov, “Eğer bana her şeyin normale dönüp dönmediğini soruyorsanız, karşılıklı güveni yıkmak çok hızlı ve kolaydır. Ancak bunu yeniden sağlamak ise zaman gerektirir” karşılığını verdi. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...