Tgrt Haber
20 Ekim 2018 18:53

Merkel'den Kaşıkçı'nın öldürülmesine ilişkin açıklama

Almanya Başbakanı Merkel, Kaşıkçı'nın öldürülmesine ilişkin, "Hala hiç bir şey aydınlatılmadı. Elbette konunun tam olarak aydınlatılmasını talep ediyoruz.” dedi.

Merkel'den Kaşıkçı'nın öldürülmesine ilişkin açıklama
almanya,merkel

Almanya Başbakanı Angela Merkel, Suudi gazeteci Cemal  Kaşıkçı'nın öldürüldüğünün açıklanmasının ardından, hala olayın tam olarak  aydınlatılmadığını belirterek, bu konunun aydınlatılmasını talep ettiklerini söyledi.


Merkel, Hristiyan Demokrat Birlik Partisi'nin (CDU) Thüringen eyalet  kongresinde yaptığı konuşmada, Cemal Kaşıkçı'nın öldürülmesi olayını "korkunç"  olarak niteleyerek, "Hala hiçbir şey aydınlatılmadı. Elbette konunun tam olarak  aydınlatılmasını talep ediyoruz.'' dedi.

Suudi Arabistan yönetimi, 2 Ekim'de İstanbul Başkonsolosluğuna  girdikten sonra haber alınamayan Kaşıkçı'nın "konsolosluk binasında yaşanan  arbede sonucunda öldüğünü" açıklamıştı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...