Tgrt Haber
19 Ekim 2017 12:26

Merkel'in öncü olduğu Türkiye düşmanlarına büyük şok!

AB'de Almanya, Avusturya ve Danimarka dışında kalan ülkeler Türkiye karşıtı politikalar izlenmesine karşı olduğunu savundu. Bu durumundan en çok rahatsız olanların başında Rumlar geldi.

Merkel'in öncü olduğu Türkiye düşmanlarına büyük şok!
angela merkel,almanya,avusturya,danimarka

Türkiye'ye karşı sürekli olarak faşist politikalar izleyen Almanya Başbakanı Merkel, öncüsü olduğu Avrupa Birliği'nde Türkiye karşıtı politikalar izlenmesi gerektiriğini savundu.

Almanya, Avusturya ve Danimarka dışında kalan ülkeler tarafından önemsenmeyen bu istek askıda kaldı. Konuyla ilgili yaşanan gelişmeler Rum basınında büyük yankı uyandırdı.

TÜRKİYE KARŞITI 3 ÜLKE

Fileleftheros gazetesinde çıkan haberde; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın AB'nin yanında tutulması gerektiği için üye ülkelerin Türkiye karşıtı politikalardan uzak durduğu ifade edildi.

Estonya, Çek Cumhuriyeti, Hırvatistan, Fransa, İtalya, Romanya, Slovakya, Macaristan ve Polonya'nın Türkiye'nin yanında olduğuna dikkat çekilen haberde, Almanya, Avusturya ve Danimarka'nın Türkiye karşıtı politikara destek verdiği belirtildi.

ERDOĞAN'IN ELİ GÜÇLENDİ

Rumlar, Avrupa Birliği'nin Türkiye'yi köşeye sıkıştırmadığı için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın elinin güçlendiğini ve KKTC konusunda baskın olduğunu yazdı.

AB HAREKETE GEÇSİN İSTEĞİ

KKTC'deki Türk askerini "işgalci" olarak nitelendiren Rumlar, Avrupa Birliği'nin harekete geçmemesi durumunda zor duruma düşebileceklerini ifade etti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...