Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
30 Haziran 2016 22:35

Mısır'da çatışma, 6 asker hayatını kaybetti 3 yaralı

Mısır'ın Yeni Vadi vilayetinde silahlı bir grup ile askerler arasında çıkan çatışmada 6 asker hayatını kaybetti, 3 asker yaralandı.

Mısır'da çatışma, 6 asker hayatını kaybetti 3 yaralı
mısır, asker, çatışma,

Mısır'ın batısındaki Yeni Vadi vilayetinde kaçakçılık yaptığından şüphelenilen silahlı bir grup ile askerler arasında çıkan çatışmada altı askerin hayatını kaybettiği, üç askerin yaralandığı bildirildi.

Emniyet kaynaklarından alınan bilgiye göre, Yeni Vadi'ye bağlı Ferafira'nın Ayn Dalle bölgesinde kaçakçılık yaptığından şüphelenilen silahlı bir grup ile askerler arasında çatışma çıktı. Çatışmada, ikisi subay altı asker hayatını kaybetti, üç asker yaralandı.

Hükümete ait El-Ahbar gazetesinin haberinde de Ayn Dalle bölgesinde çıkan çatışmaların ardından bölgede güvenlik alarmı verildiği ve savaş uçaklarının uçuş yaptığı aktarıldı.

Ordudan daha önce yapılan açıklamalarda, Libya sınırı başta olmak üzere sınır bölgelerinde kaçakçılıkla mücadele edildiği duyurulmuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...